Programma
BNNVARA

Jan-Willem en Jeroen beginnen kaartenactie voor Feyenoord-supporter Hannie

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem en Jeroen beginnen kaartenactie voor Feyenoord-supporter Hannie

Veel mensen keken gisteren met ontroering naar de huldiging van Feyenoord. Dat kwam met name door een emotioneel interview met supporter Hannie. NPO Radio 2-dj's Jan-Willem en Jeroen beginnen nu een kaartenactie om Hannie in het zonnetje te zetten.

Voor veel Feyenoord-supporters was de huldiging een euforisch moment. Na zes jaar wachten stond de Rotterdamse binnenstad weer propvol om een glimp van de spelers en de kampioensschaal te kunnen opvangen. Helemaal vooraan in de menigte stond Hannie, met in haar handen een foto van haar vorig jaar overleden zoon. Voor de camera's van ESPN vertelt ze over het gemis, zeker op zo'n bijzondere dag. Ook Hannie's zoon was Feyenoord-supporter en had normaal gesproken samen met zijn moeder op de Coolsingel gestaan.

Het gesprek ontroerde vele mensen, waaronder het team van Jan-Willem Start Op! Een veelgehoorde reactie was dat Hannie absoluut wat steun verdient in deze moeilijke tijd. Daarom hebben Jan-Willem en Jeroen een kaartenactie in het leven geroepen. Als jij een kaartje voor Hannie naar de studio van NPO Radio 2 stuurt, zorgen wij ervoor dat deze bij haar terecht komt. De kaart kan je opsturen naar:

Jan-Willem Start Op!
Postbus 175
1200 AD, Hilversum

Het emotionele gesprek met Hannie bekijk je hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beluister hieronder de totstandkoming van de kaartenactie:

Kaartenactie voor Hannie

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie