Programma

Miquell zoekt eigenaar gevonden envelop met inhoud

  1. Nieuwschevron right
  2. Miquell zoekt eigenaar gevonden envelop met inhoud

Miquell Bakker vond afgelopen weekend een envelop met inhoud. Door het hartverwarmende briefje dat erbij zat, wil hij graag dat het geld zo snel mogelijk bij de juiste persoon terechtkomt. Jan-Willem Start Op schiet te hulp!

Miquell Bakker loopt op station Utrecht Centraal als hij een dichte envelop ziet liggen. In eerste instantie denkt hij dat het een grapje of reclamestunt is, maar na een paar minuten wint zijn nieuwsgierigheid het. Miquell neemt de envelop mee en opent 'm in de trein. Daar schrikt 'ie van de inhoud, omdat er redelijk wat geld in blijkt te zitten. "Toen dacht ik: 'Holy shit. Ik zou het zelf niet heel erg leuk vinden als ik dat zou verliezen'."

Hartverwarmend briefje

Dat lijkt een mooie financiële opsteker voor de gelukkige vinder, maar daar denkt Miquell uiteindelijk toch anders over. "Ik dacht: 'Mooi, dat stop ik in m'n zak', maar toen las ik het briefje dat erbij zat en dat was zo hartverwarmend dat ik het echt niet kan houden." Miquell wil niet de complete inhoud van de brief openbaar maken, omdat hij wil voorkomen dat iemand zich zal voordoen als de verzender om het geld op te eisen. Hij wil dat het volgende deel door de verzender wordt aangevuld: "Dit is een aardigheidje voor jullie om samen ergens lekker te gaan eten. Ik hoop dat jullie een fijne tijd zullen hebben. Het klinkt misschien wat overdreven, maar ik ben ook van jullie gaan houden. En ik ben dankbaar dat jullie mij zo accepteren."

Ben of ken jij de eigenaar van het geld en weet jij hoe de brief afloopt? En kan je Miquell ook vertellen welk bedrag er in de envelop zat? Meld je dan bij ons of onder zijn Facebookbericht:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Help Miquell de eigenaar van de envelop vinden!

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Facebook

Ster advertentie
Ster advertentie