Programma

90s sterren toen en nu

  1. Nieuwschevron right
  2. 90s sterren toen en nu

Hieronder vind je een lijstje van 90s sterren en wat er van ze geworden is nadat de meeste van ons ze uit het oog zijn verloren.

Lou Bega

Lou Bega weet waar ‘ie goed in is zo lijkt het. In elk geval heeft hij de muzikale en visuele stijl sinds ‘Mambo No 5’ nauwelijks aangepast (lees: hij draagt nog steeds een hoedje). En het allerbeste nieuws voor wie nog een bruiloft wil opvrolijken: de Duitse Lou is nog gewoon boekbaar!

Los Del Rio

Sinds ze een dansrage startten in 1996, heeft het duo acht platen uitgebracht. Eén daarvan was een compleet album gewijd aan ’15 jaar Macarena’, met daarop onder andere ‘Macarena Christmas’.

Joan Osborne

Joan ken je van ‘What If God Was One Of Us’. Osborne weet net als Lou Bega waar ze goed in is en is dat blijven doen. In haar geval is dat muziek maken. Haar album Bring It On Home uit 2013 werd genomineerd voor een Grammy.

Shania Twain

Met haar crossover van pop en country(ish) bepaalde Shania mede het geluid van de 90s hitlijsten. Wil je haar nu nog zien optreden, dan kan dat in Caesar’s Palace in Las Vegas. Twain treedt daar exclusief op, in elk geval tot eind 2014.

Vanilla Ice

Vanilla Ice - Ice Baby. Wat valt daar nog over te zeggen? O ja, dat ‘ie tegenwoordig klusser is met een eigen TV-show en dat ‘ie in bovenstaand filmpje met een grote boor in z’n hand advies geeft aan...Justin Bieber.

Sophie B Hawkins

Veel jongetjes in de 90s zullen bij het zien van Sophie op MTV hebben gedacht ‘Damn, I Wish I Was Your Lover’. Hen zal het plezier doen haar weer te zien, terwijl ze die andere, kleinere hit uit 1994 zingt. Waarom ze dat met alleen haar BH aan doet, is ons ook niet helemaal duidelijk.

Wat denk jij van de Macarena kerstversie? Heb je nog goeie aanvullingen over 90s sterren en wat ze nu doen? Laat het hiernaast weten!

Ster advertentie
Ster advertentie