Programma

Verjaardagsfeest Sven Hammond

  1. Nieuwschevron right
  2. Verjaardagsfeest Sven Hammond

Binnenkort is het feest voor liefhebbers van dampende soul, want de band Sven Hammond viert zijn tienjarige bestaan. Wij geven kaarten weg.

Slingers!

NPO Radio 2 presenteert Sven Hammonds 10 Year Anniversary Concert in Paard van Troje in Den Haag. Op 5 februari hangen de heren van Sven Hammond (Soul) de slingers op en wordt er een verjaardagsfeest gegeven met enkele goede vrienden van de muzikanten. Wil je ook op het feestje komen? Luister dan naar NPO Radio 2, want we geven binnenkort kaarten weg!

Topmuzikanten

Sven Hammond wordt tijdens het jubileumconcert in Den Haag bijgestaan door enkele topmuzikanten. Zo komen Jett Rebel, gitarist Spike van Di-Rect, toetsenist Robin Piso van DeWolff en het duo Orgel Vreten langs. Dat belooft dus héél gezellig te worden. De reguliere kaartverkoop is inmiddels gestart.

The Voice

De band Sven Hammond wordt in 2006 opgericht door toetsenist Sven Figee. De band bestaat verder uit gitarist Tim Eijmaal, bassist Glenn Gaddum Jr., drummer Joost Kroon en zanger Ivan Peroti, die tv-kijkers wellicht kenner van The Voice Of Holland en het Nationaal Songfestival. Ook de huidige Voice-kandidate Jennie Lena (Jenny Lane) en Sherry Dyanne zaten in de band.

NPO Radio 2 presenteert Sven Hammond: 10 Year Anniversary Concert
Paard van Troje, Den Haag | 5 februari 2016

Ster advertentie
Ster advertentie