Programma

Uitzending voor de liefde

  1. Nieuwschevron right
  2. Uitzending voor de liefde

De aanslag in Parijs gaf de Staat van Stasse aanleiding om 'n beetje extra liefde te verkondigen. Luister hier de bijzondere uitzending terug:

De Staat van Stasse begon met 'All You Need Is Love' van The Beatles. Niet alleen de muziek maar ook de verhalen waren op deze avond vol liefde.

Je Suis Charlie

Door het hele land werden in de avond van 8 januari manifestaties gehouden om de slachtoffers van de aanslag op het weekblad Charlie Hebdo te herdenken. In de Staat van Stasse hadden ze zo hun eigen manier gevonden om steun te betuigen: een uitzending vol liefde.

Extra hug

Jeanette gaf moslima collega door deze verschrikkelijke gebeurtenis een extra hug. Het is volgens Jeanette belangrijk om de moeite te doen moslima's te leren kennen. "Er zijn verschrikkelijk lieve moslima's in Nederland". Jeanette ging samen met haar collega naar de demonstratie. Hoe was dat? Luister hier

Uitzending vol liefde

Jeroen Kijk in de Vegte sprak verder in de uitzending met liefdesprofessor Bormans over de aanstekelijkheid van liefde. "Wij zijn sociale dieren en we hebben elkaar nodig, zeker op dit soort momenten".

Ook waren er liefdeskoppels die hun verhaal deelden met Jeroen. Koen vertelde over zijn eerste date met Petra terwijl Paul en Noortje druk waren met trouwkaarten schrijven.

Volg NPO Radio 2:

Ster advertentie
Ster advertentie