Programma

Weer nieuwe muziek van Jamiroquai

  1. Nieuwschevron right
  2. Weer nieuwe muziek van Jamiroquai

Na het wat meer experimentele 'Automaton' laat Jamiroquai nu weer een nieuwe track horen. Dit keer 'Cloud 9', een ouderwets lekkere plaat van Jay Kay en co.

Zeven jaar

'Cloud 9' is de eerste officiële single van het nieuwe album van Jamiroquai. Dat album heet Automaton en verschijnt op 31 maart. Het tweede voorproefje van Automaton is op en top Jamiroquai: funky en tegelijkertijd laidback. We hebben Jamiroquai een behoorlijke poos moeten missen, want het vorige album van de Britse funkband, Rock Dust Light Star, is inmiddels alweer zeven jaar oud. Zeven jaar!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op het verkeerde been

Nu is 'Cloud 9' geen grootse comeback, maar eerder een direct vervolg waarmee de groep van Jay Kay ons jaren geleden achterliet. Met de erg elektronische titeltrack van Automaton verraste Jamiroquai verleden maand nog vriend en vijand, maar wellicht hebben de heren ons op het verkeerde been gezet. Wordt Automaton een vertrouwde Jamiroquai-plaat of een mix van oude en nieuw? We gaan het meemaken op 31 maart. De band is in juli ook te bewonderen op het North Sea Jazz Festival.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie