Programma

Ekdom & Ekdom

  1. Nieuwschevron right
  2. Ekdom & Ekdom

Vanochtend was Gerards vader op bezoek in de studio van NPO Radio 2. Papa Ekdom kwam kijken naar hoe zijn zoon het ervan af brengt op zijn nieuwe job.

Van je af!

Het is Bring In Your Parents Day, wat betekent dat je je ouders mee kan nemen naar je werk. Dat kan hartstikke gezellig zijn, zoals donderdagochtend te horen was bij Ekdom In De Ochtend. De vader van Gerard heeft het dj'en al snel onder de knie. "Van je af is harder", zegt hij kijkend naar het mengpaneel.

Heel veel Collins

Natuurlijk gaat het ook over muziek, want Gerard heeft zijn muzieksmaak niet van een vreemde. Zo biecht Gerard op dat hij 25 jaar geleden een Phil Collins-cd gejat heeft van zijn pa. Sterker nog, Ekdom senior heeft de cd in kwestie nog nooit beluisterd. Inmiddels staat 'ie wel weer bij papa in de kast.

Ekdom in de nacht?

Een gedeelte muziekliefde is die voor The Beatles. Jan Willem Ekdom kocht van zijn eerste zuur verdiende centjes de elpee Beatles For Sale. Dat geld verdiende hij met een krantenwijk, dus dat vroege opstaan is papa Ekdom wel gewend. Over het aanbod om een nachtprogramma te maken, moet hij nog over nadenken. "We gaan erover praten", zegt hij diplomatiek.

Bekijk hierboven de beelden van Ekdom & Ekdom In De Ochtend!

Ster advertentie
Ster advertentie