Programma

Emerald op Glastonbury

  1. Nieuwschevron right
  2. Emerald op Glastonbury

Wij zijn niet de enigen die de muziek van onze Caro Emerald waarderen, ook het Britse festival Glastonbury heeft haar talent opgemerkt.

Stijlvol

De Mijlpaal-zangeres stond dit weekend op het grootste openluchtfestival van de wereld in Engeland. Emerald was daarmee de eerste Nederlandse artiest die het hoofdpodium mocht betreden.Het weer zat helaas niet helemaal mee voor de festivalgangers, maar daar had onze Hollandse Caro Emerald een stijlvolle oplossing voor.

Dolly Parton

Een andere zangeres die bekend staat om haar eigen stijl is Dolly Parton. De countryster trok enorm veel aandacht op het festival en mocht een prijs in ontvangst nemen voor de honderd miljoen albums die zij heeft verkocht. Backstage kwamen de twee zangeressen elkaar tegen en dat moest natuurlijk op beeld vastgelegd worden.

Optreden

Een ander bijzonder moment dat is vastgelegd is het backstage-optreden van Caro Emerald. Bekijk hier hoe ze 'Liquid Lunch' zingt. Maar de zangeres bleef uiteraard niet backstage, ze klom ook op het hoofdpodium van Glastonbury en liet haar publiek onder indruk achter.

Ster advertentie
Ster advertentie