Programma

Hoe is het nu met… Glenn Medeiros?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe is het nu met… Glenn Medeiros?

De naam Glenn Medeiros katapulteert ons naar 1987. Hoe is het met Glenn in 2016?

‘Nothing’s Gonna Change My Love For You’ wordt bij toeval een wereldhit. De Hawaiiaanse Medeiros wint een lokale talentenjacht met de George Benson cover, zet het op plaat met een klein platenlabel en een radiobaas uit Phoenix hoort het nummer als hij Hawaii bezoekt.

Na zijn wereldwijde doorbraak met deze oorklever, scoort Medeiros samen met Bobby Brown nog een hit met ‘She Ain’t Worth It’. Ook ‘Long And Lasting Love (Once In A Lifetime)’ en ‘ Love Always Finds A Reason’ met Ria Brieffies scoren nog goed in Nederland.

Daarna wordt het stil.

Geen probleem voor Glenn! Als hij stopt met touren is hij een uitmuntend student en hij studeert af in ‘Humanities, literature and history’ met een master in basisonderwijs. Daarna wordt hij vice-directeur op een Hawaiiaanse parochieschool. Hij geeft er les aan bijna alle klassen. In 2014 haalt hij zijn doctorstitel in Onderwijs en sinds juli 2015 is hij directeur van een katholieke jongensschool in Honolulu.

Misschien ligt het aan het weer op zijn thuiseiland, wie weet is hij gewoon een zondagskind. Hoe het ook zij, het gaat nog altijd goed met Glenn Medeiros.

Pardon: Dr. Glenn Medeiros.

Ster advertentie
Ster advertentie