Programma

Familie Whitney Houston komt met nieuw album en hologramtour

  1. Nieuwschevron right
  2. Familie Whitney Houston komt met nieuw album en hologramtour

Goed nieuws voor fans van Whitney Houston! De nabestaanden van de zangeres zijn namelijk bezig met het plannen van een hologramtour, album en musical.

Schoonzus en oud-manager Pat Houston geeft dit aan in een gesprek met The New York Times. Het nieuwe album zou nooit eerder uitgebrachte nummers van de zangeres bevatten. Sinds het overlijden van Whitney Houston in 2012 heef de familie nog nooit zoiets groots aangekondigd. Het is volgens Pat een goed moment om het nu te doen: "De afgelopen zeven jaar zijn erg emotioneel geweest, maar nu moeten we strategisch zijn."

'Mensen waren vergeten hoe goed ze was'

Whitney Houston kwam in de laatste jaren van haar leven vaak in het nieuws vanwege haar verslavingen. Tot grote teleurstelling van de familie: "Het ging helemaal niet meer om de muziek. Mensen waren vergeten hoe goed ze was. Ze lieten de persoonlijke dingen in haar leven de reden waarom ze in eerste instantie verliefd op haar waren overschaduwen."

Het is nog niet bekend wanneer de tournee en musical begint. Ook is het nog niet duidelijk wanneer het album wordt uitgebracht.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie