Programma

Miley Cyrus en Dua Lipa brengen bloedstollende videoclip uit voor 'Prisoner'

  1. Nieuwschevron right
  2. Miley Cyrus en Dua Lipa brengen bloedstollende videoclip uit voor 'Prisoner'

De langverwachte samenwerking tussen Miley Cyrus en Dua Lipa is vannacht verschenen. 'Prisoner' is onderdeel van Mileys nieuwe album dat op 27 november uitkomt.

Plastic Hearts, het nieuwe album van Miley Cyrus, verschijnt over een week. Voor de plaat sloeg de zangeres de handen ineen met Billy Idol, Joan Jett en Dua Lipa. Op 5 augustus deelde Miley een Instagramfoto waarop Dua, Miley en producer Andrew Watt te zien zijn. In de caption is te lezen: "Dua heeft gehoord wat jullie niet hebben gehoord...", een geheimzinnige teaser naar wat uiteindelijk tot 'Prisoner' zou leiden.

Bloedstollende videoclip

In de videoclip zijn Cyrus en Lipa feestend in hun tourbus te zien. Bedekt onder het bloed maken ze zich comfortabel bij elkaar, onder het genot van wat kersen (en spinnen). De twee hebben daarbij nog een belangrijke boodschap voor hun exen. Zo is op het einde van de video in flikkerende neonletters te lezen: "In loving memory of all my exes. Eat Sh**."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Miley covert klassiekers

Cyrus heeft zich de afgelopen tijd bewezen als ware rockster met haar covers van onder andere Blondie's 'Heart of Glass', 'Comfortably Numb' van Pink Floyd en 'Nothing Else Matters' van Metallica. Recent waagde Miley zich nog aan de nummer 123 uit De Top 2000, 'Zombie' van The Cranberries.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: YouTube/Miley Cyrus

Ster advertentie
Ster advertentie