Programma

DI-RECT heeft opnieuw TopSong in handen met Wild Hearts

  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT heeft opnieuw TopSong in handen met Wild Hearts

Met een nieuw album op zak speelt DI-RECT hun single Wild Hearts live in Jan-Willem Start Op. De band is zich op dat moment nog van geen kwaad bewust dat ze hiermee een nieuwe TopSong in handen hebben.

DI-RECT speelt een belangrijke rol in de coronacrisis met Soldier On. Het nummer is voor veel mensen uitgegroeid tot soundtrack van deze moeilijke periode. Dat werd vorig jaar bevestigd met een twaalfde plek in de Top 2000, waar de band de Top 2000 Award mee binnensleepte. Het nieuwe album Wild Hearts biedt echter nog veel meer parels en de gelijknamige nieuwe single Wild Hearts is deze week dan ook uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Wild Hearts

De nieuwe single is afkomstig van het album Wild Hearts dat vorig jaar op 9 oktober werd uitgebracht. Het album is een weerspiegeling van de grote stappen die de Haagse band heeft gezet in de afgelopen twintig jaar. Sinds de komst van zanger Marcel laat de band zich van hun poppy kant zien en ook Wild Hearts bevat een vleugje pop, rock en de nodige electronica.

Bart verrast DI-RECT met TopSong

Direct (ha!) na het optreden in Jan-Willem Start Op mag Bart DI-RECT het goede nieuws vertellen. Luister hieronder het fragment terug.

Bart verrast DI-RECT na optreden met TopSong voor 'Wild Hearts'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie