Programma

5 mei artiesten

  1. Nieuwschevron right
  2. 5 mei artiesten

De bevrijding wordt 5 mei gevierd met een scala aan bijzondere muziektalenten.

Live-optredens

Veel van deze talenten gaven al een live-optreden bij ons in de studio. Wij zochten de line-ups van verschillende bevrijdingsfestivals voor je op en verzamelde live-optredens van de muzikanten die je wellicht tegenkomt op het bevrijdingsfestival bij jou in de buurt.

Chef'Special, Jacqueline & Blaudzun

Chef'Special kom je maandag 5 mei onder andere tegen op het bevrijdingsfestival in Zwolle. Kan je niet wachten tot je deze mannen ziet? Bekijk dan hier alvast 'In Your Arms' dat de band live zong bij De Roodshow. Op datzelfde podium kun je Jacqueline Govaert verwachten, grote kans dat zij 'Simple Life' zingt en misschien hoor je daar ook wel het heerlijke nummer 'Promises Of No Man's Land' van Blaudzun.

Kris Berry en Kensington

Is Utrecht voor jou dichter bij? Dan kom je waarschijnlijk Kris Berry & Perquisite tegen. Hun eerste single 'Let Go' kon je eerder bij ons horen. Ook Kensington brengt een bezoekje aan Utrecht. Het nummer 'Streets' kon je eind april nog bij De Roodshow volgen.

Roel van Velzen en Douwe Bob

In Gelderland treedt Roel van Velzen op, bij ons in de studio zong hij 'Blessed Days.' En wie weet hoor je daar ook nog 'You Don't Have To Stay' van de jonge singer-songwriter Douwe Bob.

3J's en Krystl

De 3J's zongen bij De Roodshow 'Man In De Spiegel' en kun je op 5 mei in Groningen en Almere vinden. Ben je in Assen? Bekijk dan hier 'Home' van Krystl om alvast in te komen.

Niels Geusebroek

Niels Geusebroek kun je horen in Haarlem, de zanger kan niet alleen heel goed live zingen, ook in de badkamer komt zijn stemgeluid goed tot zijn recht. Zo zong hij 'Street Of Hearts' op het randje van het bad van luisteraar Esther.Radio 2 wenst iedereen een muzikale Bevrijdingsdag toe!

Ster advertentie
Ster advertentie