Programma

A man and his music

  1. Nieuwschevron right
  2. A man and his music

Op 12 december zou Frank Sinatra honderd jaar zijn geworden. Tijdens het theaterconcert Frank Sinatra: A Man And His Music wordt hij ge

Metropole Orkest

Eén van de zangers die de liedjes van Frank Sinatra zingt tijdens het theaterconcert is Ruben Hein. Samen met acht andere artiesten wordt hij begeleid door het Metropole Orkest. Hij is te gast bij Gijs 2.0.

Warm bad

Voor Ruben Hein is het heel bijzonder om hieraan mee te mogen doen en de nummers van één van zijn grootste helden te mogen zingen. "Sinatra is iemand die voor mijn muzikale vorming en carrière veel betekend heeft. Met een orkest als het Metropole is het natuulijk feest. Het is echt zo vet als die strijkers aangaan, een soort warm bad."

Weergaloos

Van de zang van The Voice, zoals Sinatra vaak genoemd werd, heeft Ruben veel kunnen leren. "Hij heeft een aantal aspecten in zijn muzikaliteit en carrière waar je heel veel van kan leren, bijvoorbeeld zijn timing qua zingen. Die is weergaloos. Het was een ontzettende entertainer en hij heeft alles meegemaakt en dat is heel gaaf."

Beluister hier het hele interview met Ruben Hein terug.

Ster advertentie
Ster advertentie