Programma

NPO Radio 2 live vanaf Tuckerville

  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 2 live vanaf Tuckerville

The Common Linnets, Douwe Bob en Racoon spelen op Tuckerville 2017. Wij zijn erbij en zenden uit!

Live vanaf Tuckerville

We zenden live uit vanaf Tuckerville 2017, op zaterdag 2 september, met onder andere toffe sessies met de spelende artiesten!

Line-up

Grote en vooral leuke namen staan er: Racoon bijvoorbeeld. The Common Linnets, Triggerfinger, Douwe Bob. Maar ook Holly Macve, Daniel Romano, Michelle David & The Gospel Session en Midas. En dan worden er later nóg meer namen bekendgemaakt!

Michelle David stond trouwens al een paar keer eerder bij ons op het podium. Om alvast in de stemming te komen van wat we op 2 september kunnen verwachten hierbij 'Can't No Grave', dat ze speelde tijdens de Vierdaagse Feesten.

#zinin

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het Rutbeek

Een nieuwe locatie voor Tuckerville 2017 is gevonden in recreatiegebied Het Rutbeek bij Enschede. "Met het Rutbeek hebben we een prachtige alternatieve locatie gevonden, waar we nog grootser kunnen uitpakken met diverse binnen- en buitenpodia", zegt Ilse DeLange -initiatiefneemster van het het festival.

Ilse aan de lijn

De ochtend na de bekendmaking van de line-up van Tuckerville hangt Ilse aan de lijn bij Ekdom In De Ochtend. Ze vertelt Gerard nog wat meer details over de terugkeer van het festival.

Ilse DeLange keert na 3 jaar terug met haar eigen festival Tuckerville

NPO Radio 2 live vanaf Tuckerville
Zaterdag 2 september

foto op homepage: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie