Programma

Fleetwood Mac-zangeres Stevie Nicks werkt aan ‘Rhiannon’ film

  1. Nieuwschevron right
  2. Fleetwood Mac-zangeres Stevie Nicks werkt aan ‘Rhiannon’ film

In lockdown gaan veel artiesten via een livestream optreden of muziek schrijven, maar Stevie Nicks is bezig met andere dingen!

De zangeres vertelt aan Rolling Stone dat het werken aan de film al haar prioriteit was nadat de band vorig jaar klaar was met touren. "Vorig jaar heb ik tegen iedereen gezegd dat ik na de Fleetwood Mac-tour vrij zou nemen, omdat ik wilde werken aan mijn Rhiannon-boek / film", aldus Nicks. De film zou gebaseerd zijn op de Welshe mythologie die het originele nummer inspireerden. Hoewel Stevie Nicks geen producers heeft kunnen ontmoeten, neemt ze muziek op voor het project, gebaseerd op een verzameling poëzie die ze de afgelopen 30 jaar heeft vergaard.

Rhiannon-poëzie

"Ik heb wat Rhiannon-poëzie die ik de afgelopen 30 jaar heb geschreven en die ik heel stil heb gehouden", legt ze uit. Nicks geeft aan dat ze nu de tijd heeft en de mogelijkheid om dingen op te nemen. "Ik ga enkele van deze werkelijk prachtige gedichten op muziek zetten en ik kan ze opnemen. Dus dat staat op mijn takenlijst."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top 2000

In 2019 stond 'Rhiannon' op nummer in 634 in de Top 2000.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie