Programma

Voor wie mag Jeroen Kijk in de Vegte een vakantiebandje maken?

  1. Nieuwschevron right
  2. Voor wie mag Jeroen Kijk in de Vegte een vakantiebandje maken?

Wil je iemand eens extra in het zonnetje zetten met zijn of haar favoriete muziek? Huur Jeroen Kijk in de Vegte en hij maakt speciaal voor diegene een uur lang radio.

Wil jij iemand een hart onder de riemen steken of bedanken? Wat is er dan mooier om diegene muziek cadeau te geven? Aan de hand van iemands favoriete muziek stelt Jeroen Kijk in de Vegte een playlist samen en draagt een uur zendtijd op aan diegene.

Vakantiebandje

Jij kunt een uur radio met Jeroen opdragen aan iemand om wie je veel geeft. We maken er een speciaal vakantiebandje van, zodat de speciale gepersonaliseerde uitzending op elk gewenst moment teruggeluisterd kan worden en de herinneringen keer op keer opnieuw beleefd kunnen worden.

Aan welke bijzondere persoon wil jij dat uur opdragen? ​ Laat het ons weten. Het geld is belangrijk, natuurlijk, voor het goede doel. Maar je motivatie minstens zo! Succes.

Marathon Live

Tijdens de themadag Marathon Live op 20 april halen onze dj’s de hele dag geld op voor KWF Kankerbestrijding. Lees meer over deze bijzondere dag en de dj-acties.

Marathon Live
DJ: Gerard Ekdom
20 april 6:00 - 22:00 uur
Esplanade, Almere
Steun onze dj's!

Ster advertentie
Ster advertentie