Programma

Paul Simon reageert op een optreden van Nick & Simon

  1. Nieuwschevron right
  2. Paul Simon reageert op een optreden van Nick & Simon

Simon & Garfunkel zijn de grote voorbeelden voor Nick & Simon. Het was daarom ook een bijzondere verrassing toen Paul Simon een compliment gaf aan het Volendamse duo.

Begin dit jaar gaven Nick & Simon een concert in Brielle. Ze kregen daar te horen dat de Amerikaanse acteur Woody Harrelson ook aanwezig was. Wat ze niet wisten was dat de acteur ook een goede vriend is van ene Paul Simon...

'Het klonk erg goed'

Tijdens de show in Brielle spelen Nick & Simon niet alleen nummers uit hun eigen repertoire, maar ook een aantal nummers van Simon & Garfunkel. Na het optreden mogen de mannen Harrelson ontmoeten en de acteur geeft aan dat hij graag een cover van het Volendamse duo wil delen met zijn vriend.

Een paar weken na deze bijzondere ontmoeting krijgt het Volendamse duo een mail van Harrelson met daarin een video van Mr. Simon himself. "Ik zag een video van jullie optreden en het klonk erg goed. Het klonk als Simon & Garfunkel", aldus de zanger. Hij geeft Nick & Simon een tip door van een album en eindigt de video met: "Leuk jullie te ontmoeten. Veel succes."

Hoe de reactie was van Simon? Je ziet het hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Album NSG

Onlangs liet het duo al weten dat ze in november het album NSG uitbrengen, wat staat voor Nick & Simon & Garfunkel. Een album geïnspireerd op de sound van Simon & Garfunkel. Begin 2020 maakten Nick & Simon samen met Kees Tol het televisieprogramma Nick, Simon & Kees: Homeward Bound, waarin ze afreizen naar de stad waar de muziekcarrière van het jaren 60-duo begon: New York. Nu heeft Tol een bijzondere video gekregen wat de mannen zeer blij maakt!

Foto omslag: screenshot

Ster advertentie
Ster advertentie