Programma

Caro Emerald gaat op tour

  1. Nieuwschevron right
  2. Caro Emerald gaat op tour

Caro Emerald gaat volgend jaar weer op tour in Nederland, Engeland en Ierland.

'Down to earth'

De zangers heeft afgelopen jaar weinig optredens in Nederland gegeven. Maar Caro Emerald heeft zeker niet stil gezeten want in het buitenland stond ze wel regelmatig op het podium. "Je merkt best wel cultuurverschillen", vertelt Caro Emerald in Helemaal Haandrikman. "Nederland is best wel een 'down to earth Land', maar in Oost-Europa kan het niet gek genoeg zijn. In Italië merk ik het aan hoe ik benaderd word. Mensen zien mij als een grote ster. Ik neem het allemaal met een korreltje zout."

Beluister hier het interview met Caro Emerald:

Emerald Island Tour

De zangeres begint met touren vanaf 8 maart. Haar eerste optreden is in Rotterdam. Haar laatste optreden in Nederland is op 25 maart. Daarna gaat ze door naar Engeland om onder andere op te treden in de Royal Albert Hall in Londen. Ook in Ierland doet Emerald een paar optredens. In totaal heeft de Emerald Island Tour 25 optredens.

Tourschema Emerald Island Tour:

8 maart, Nieuwe Luxor Rotterdam
10 maart, Oosterpoort Groningen
11 maart, TivoliVredenburg Utrecht
12 maart, Koninklijk Theater Carre Amsterdam
14 maart, De Vereeniging Nijmegen
15 maart, Orpheus Apeldoorn
16 maart, Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

Single 'Never Ever'

Begin september liet Caro Emerald op de Engelse televisiezender BBC One haar nieuwe nummer 'Never Ever' horen. Afgelopen jaar heeft Emerald aan een nieuw album gewerkt. "De tour krijgt de sfeer van het album", aldus Emerald. Wanneer het album in de winkel ligt weet de zangeres nog niet. In dit bericht kan je meer lezen over haar single 'Never Ever'.

Helemaal Haandrikman
DJ: Bert Haandrikman
Ma. t/m Vr. 18:00 - 20:00


Ster advertentie
Ster advertentie