Programma

Lisa schreef boek over alle 2131 mensen die ze ooit heeft ontmoet

  1. Nieuwschevron right
  2. Lisa schreef boek over alle 2131 mensen die ze ooit heeft ontmoet

In je leven kom je veel verschillende mensen tegen, waarvan je je later misschien maar een fractie kan herinneren. Paul belt met Lisa Huissoon die een boek schreef over alle 2131 mensen die ze in haar leven heeft ontmoet.

Het lijkt onmogelijk om een lijst te maken van alle mensen die je in je leven hebt ontmoet. Toch is dat precies wat Lisa Huissoon heeft gedaan voor het boek dat ze schreef.

Een tijdlijn

Ze maakte een Excel-sheet om bij te houden wie ze in haar leven ontmoet had. "Ik ben daarin iedereen gaan opschrijven die bij me binnenschoot. Daar ben ik uiteindelijk een paar maanden mee zoet geweest," zo vertelt de jonge schrijfster. Door een tijdlijn te maken van haar leven kwam ze verder. "Ik heb opgeschreven waar ik ooit ben geweest, waar ik heb gewoond, van welke clubs ik lid was. Ik ben de mensen gaan verbinden aan die plekken. Daarna ben ik rond die mensen verder gegaan, want bijna elk mens leidt tot nieuwe mensen."

Alle Mensen Die Ik Ken

In haar boek Alle Mensen Die Ik Ken vertelt Lisa over hoe ze deze verschillende mensen heeft ontmoet. "Het gaat over hoe ik relaties met mensen aanga en hoe ik de contacten ervaar met de mensen om mij heen." Daarin komen allerlei verschillende soorten relaties aan bod. "Zowel liefdes, als mensen met wie ik gezoend heb, buren, collega’s, of mensen die ik één keer sprak in de trein."

Beluister het hele interview hieronder:

RABBERING LAAT

Je hoort Rabbering Laat elke maandag t/m donderdag van 22:00 tot 00:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Instagram/lisahuissoon

Ster advertentie
Ster advertentie