Programma

Primeur nieuwe videoclip bewilder

  1. Nieuwschevron right
  2. Primeur nieuwe videoclip bewilder

Het festivalseizoen komt er bijna aan, de hoogste tijd om een nieuwe single uit te brengen vonden de mannen van bewilder. 'She Keeps On Talking' heb je misschien al gehoord op NPO Radio 2. Bekijk nu ook de gloednieuwe videoclip!

Treinreis naar het hoge noorden

De band, die vorig jaar werd uitgeroepen tot NPO Radio 2 Talent, brengt vandaag de nieuwe videoclip uit bij de nieuwe single 'She Keeps On Talking. Zanger/gitarist van Maurits Westerik schreef het nummer over een treinreis: "Onderweg naar het hoge Noorden, naar het eiland. Ik werd ongewild getuige van de meest persoonlijke verhalen die zij over de telefoon vertelden. Geen ontkomen aan. Ongewild elkaar gezelschap houden? Waar gaat dit heen..Stiekem het verlangen om toch een gesprek aan te gaan? De verwondering dat ze zoveel met je deelt."

Bekijk hier videoclip van 'She Keeps On Talking' hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kaartjes De Helling in Utrecht

Op 4 juni sluit bewilder de clubtour af met een concert in De Helling in hometown Utrecht. Maak kans op kaartjes voor deze show! Plaats vóór vrijdag 20 mei 15.00 uur een reactie op Instagram onder deze foto, en tag diegene die je wil meenemen naar het concert!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie