Programma

Boer Marc verliefd op Annekim

  1. Nieuwschevron right
  2. Boer Marc verliefd op Annekim

Ruim 3,8 Nederlanders zien afgelopen zondag in Boer Zoekt Vrouw Internationaal hoe boer Marc zijn liefde voor Annekim uit, wat een exit voor Anke betekende. Gijs belt haar op!

Verrast

Anke geeft toe dat er geen grote gevoelens tussen haar en boer Marc aanwezig waren, maar toch kwam het bericht dat zij naar huis moest nogal onverwachts. "Het keuzemoment zou pas een dag later zijn, maar toen ik even lag te relaxen kreeg ik te horen dat ik kon vertrekken".

Dat moment is volgens haar dan ook niet helemaal netjes gegaan. "Ik had het fijn gevonden als Marc me even apart had genomen, en nu was het heel plotseling en met de camera er vol op."

Quote

Ik schrok heel erg, ik had het totaal niet verwacht

Anke

Ook kwamen de gevoelens die Marc voor Annekim bleek te hebben nogal uit de lucht vallen voor Anke. Luister hier het gesprek dat ze met Gijs had:

Anke van BZV: "Ik had niet gezien dat boer Marc gevoelens had voor Annekim"

Nieuw project

Stilzitten doet Anke niet na deze tegenslag, want ze is ondertussen bezig met een initiatief om plastic te recyclen en daar een bruikbaar product van te maken. Ook op liefdesgebied blijft Anke bezig. Sterker nog, naar aanleiding van haar verschijning op televisie krijgt ze berichten van andere boeren. "Dat ik met de verkeerde boer aan het daten was en dat soort dingen".

Luister volgende week maandag weer naar een nieuw Boernaal bij Gijs 2.0!

Gijs 2.0
DJ: Gijs Staverman
Maandag t/m vrijdag, 12.00 - 14.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie