Programma

Bløf en Counting Crows verzorgen prachtig moment op Concert At SEA

  1. Nieuwschevron right
  2. Bløf en Counting Crows verzorgen prachtig moment op Concert At SEA

Van een 'Holiday In Spain' zal deze vakantie niet veel terecht komen, daarom brengen we de 'holiday' naar jou. We blikken terug op 2015 toen Bløf het nummer samen met Counting Crows zong op Concert At SEA.

Het Engelstalige origineel van 'Holiday In Spain' verschijnt in 2002 op het Counting Crows-album Hard Candy. De track wordt in ons land pas een gigantische hit wanneer Bløf er een Nederlandse twist aangeeft. De samenwerking tussen de bands rond Paskal Jakobsen en Adam Duritz ontstaat als de Amerikaanse rockband in Nederland is voor een show in Ahoy. Samen nemen ze een nieuwe versie van 'Holiday In Spain' op en spelen ze deze tijdens het concert in Rotterdam.

Concert At SEA

Naast de show in Ahoy, staan de bands nog een aantal keer samen op het podium om de tweetalige track aan de man te brengen. Op zaterdag 27 juni 2015 speelde BLØF samen met Counting Crows hun hit 'Holiday in Spain' op Concert at SEA. Een vol veld op de Brouwersdam zingt luidkeels mee met de hit. Ook de telefoonzaklampen gaan massaal de lucht in. Paskal zelf is er stil van en laat het publiek weten: "Wauw, dit is prachtig. Dit is zo mooi jongens." Het optreden zorgt voor een heus kippenvel moment.

Bekijk hieronder de beelden van 'Holiday In Spain' op Concert At Sea uit 2015:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top 2000

'Holiday In Spain' van Bløf en Counting Crows stond in 2019 op plek 309 in de Top 2000. Bløf behaalde dit jaar in totaal 18 keer de lijst. Counting Crows behaalde de lijst met vijf nummers.

Foto omslag: schermafbeelding

Ster advertentie
Ster advertentie