Programma

Tuckerville Festival

  1. Nieuwschevron right
  2. Tuckerville Festival

Op zaterdag 21 juni presenteert Radio 2 Tuckerville Festival, met Ilse DeLange en Waylon als hoofdact op het podium in Enschede!

De Dijk, Daniël Lohues en Tim Knol zijn special guests.

Tuckerville Festival: Americana festijn

Radio 2 presenteert zaterdag 21 juni van 16.00 tot 24.00 uur Tuckerville Festival. We brengen bezoekers op het gezellige plein in de stemming. Op het Americana festijn klinkt muziek dat is afgeleid van de originele country, folk en blues, gestoken in een modern jasje. De optredende artiesten nemen festivalgangers mee in een muzikale Mid West sfeer en zingen nummers uit eigen repertoire.

Jacky, McChicks & Michelle van Min

Van 16.00 tot 18.00 uur blikken de Radio 2 dj’s vooruit op het concert dat om 20.00 uur begint en beklimmen onder anderen Jacky, McChicks en Michelle van Min het Radio 2 podium. Van 18.00 tot 24.00 uur doen de dj’s live verslag en zijn er sfeerimpressies. Luisteraars horen in de loop van de avond tracks van de optredens. De presentatie is in handen van de Radio 2 dj’s Daniël Dekker, Corné Klijn en Bart Arens. Sander Guis doet verslag vanuit het stadion.

Gratis toegankelijk

Tuckervillage, het plein voor het stadion met eetkraampjes en het Radio 2 podium, is openbaar toegankelijk. Heb je geen kaarten voor Tuckervillage? Kom dan wel gezellig vanaf 16.00 luisteren naar de optredens op ons podium.

>> Bekijk de foto's
>> Beluister de hoogtepunten

Ster advertentie
Ster advertentie