Naar homepage
Programma

Pink Floyd overweegt comeback

  1. Nieuwschevron right
  2. Pink Floyd overweegt comeback

Pink Floyd zou een comeback kunnen gaan maken. Drummer Nick Mason sluit niet uit dat de heren nog eens samenkomen voor het goede doel.

Pensioen

Het laatste optreden van de Britse rockband vond plaats in 2005 tijdens het liefdadigheidsconcert Live 8 in Londen.Dat beviel zeer goed volgens Mason. "Ik denk dat het een goede manier voor
een band is om voorzichtig richting het pensioen te gaan, door alleen nog maar shows voor het goede doel te doen in plaats van voor het geld", zegt de drummer tegen de BBC.

Live 8

Hoewel Mason namens zichzelf spreekt, denkt hij dat de andere leden zich ook in het idee kunnen vinden. "Ik denk dat iedereen het wel ziet zitten om Live 8 nog eens over te doen", aldus Mason."Optreden is voor ons niet noodzakelijk, maar het is wel een goede reden en we vinden het leuk om te doen."

Richard Wright

Voormalig Pink Floyd-bassist Roger Waters liet in mei nog weten er vrede mee te hebben als er geen reünie meer zou komen. "Live 8 was prachtig en natuurlijk was Rick toen nog bij ons", zei hij.Toetsenist Richard Wright overleed in september 2008. "Als we op deze manier een streep onder Pink Floyd hebben gezet, dan is dat zo."

Bron: Novum

Ster advertentie
Ster advertentie