Programma

Davina Michelle maakt themalied Grand Prix Zandvoort

  1. Nieuwschevron right
  2. Davina Michelle maakt themalied Grand Prix Zandvoort

Davina Michelle heeft het themalied voor de Grand Prix in Nederland geschreven die plaatsvindt op 3 mei in Zandvoort. Het nummer heet 'Beat Me'.

Net voor de start van de Grand Prix zal Davina Michelle het nummer ten gehore brengen. Daarnaast zingt ze ook het Wilhelmus. Natuurlijk belt Gijs Davina gewoon eventjes op, om te checken hoe het met haar gaat!

'490 miljoen kijkers'

Ze is vooral heel opgelucht. "Ik ben zo blij dat ik eindelijk heb mogen vertellen dat ik dit mocht doen. Mijn vader is groot Formule 1-fan, dus ik heb het altijd meegekregen. Ik denk dat heel Nederland trots is dat het naar Nederland komt."

Gijs heeft het even gecheckt en het blijkt dat er zo'n 490 miljoen mensen naar de race gaan kijken. En al die mensen gaan dus ook Davina's nummer horen: “Ik hoop het. Het ligt eraan of ze het daadwerkelijk gaan uitzenden, want niet alle landen zenden hetzelfde uit.” Als Gijs vraagt of ze niet zenuwachtig is, antwoordt Davina: “Nou, nu je dit allemaal zo zegt gaat het wel een beetje kriebelen.”

Davina Michelle zingt voor Formule 1

'Beat Me'

Beat me? Maar je wil toch juist niet verslagen worden? Davina legt uit dat dat ook niet het doel van het nummer is. "Het liedje gaat over dat tegenslagen je eigenlijk alleen maar sterker maken. 'Beat me till I’m first', haal me net zolang neer, ik word er beter van en kom er sterker uit." Luister hieronder naar het themalied van de Grand Prix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gijs 2.0

Je hoort Gijs Staverman iedere werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur met Gijs 2.0 op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie