Programma

Wie is toch die Jip die Racoon bezingt?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie is toch die Jip die Racoon bezingt?

De mannen van Racoon speelden Hee Joh Jip vanochtend live in Jan-Willem Start Op. Ook onthulden ze meteen wie toch die Jip is, die ze in het nummer toezingen. "Iedereen kent Jip", legt zanger Bart uit.

Het nieuwe Nederlandstalige album van Racoon is ondertussen het best bewaarde geheim van Zeeland. De plaat ligt al 1,5 jaar in de kluis en dat zal voorlopig nog wel even zo blijven. "We hebben er weer eentje bijgelegd ook", vertelt zanger Bart. "Een singletje, die is nog niet helemaal af." De band zal het nieuwe album pas releasen op het moment dat ze ook weer live kunnen optreden.

Iedereen kent Jip

Single voor single wordt er wel steeds een beetje meer bekend over de nieuwe plaat van Racoon. De derde release is Hee Joh Jip, een nummer dat gaat over Jip, die vrij bekend is volgens Bart. “Iedereen kent Jip. Die zit ook een beetje in jezelf elke keer dat je hartje gebroken is. Die zit in je familie, in je gezin, in je vriendengroep. Iedereen kent wel een Jip die er achter moet komen dat er aan het einde van de regenboog een pot met goud staat", legt hij uit.

Vanochtend live op de bühne bij Jan-Willem Start Op:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie