Programma

Jacqueline Govaert bevestigt Krezip voor NPO Radio 2 Koningsdagfestival

  1. Nieuwschevron right
  2. Jacqueline Govaert bevestigt Krezip voor NPO Radio 2 Koningsdagfestival

Op maandag 27 april vindt het NPO Radio 2 Koningsdagfestival plaats. Bart belt met Jacqueline Govaert van Krezip, die aanstaande maandag samen met de band gaat optreden.

De crisis is een bittere pil voor Krezip, aldus zangeres Jacqueline. Toch vindt ze het ook een bijzondere periode. Deze tijden zullen ongetwijfeld veel stof tot schrijven geven. Hoe gaat het optreden van Krezip eruit zien aankomende maandag? "In de woonkamer klinkt het niet zo spectaculair als op een festival, maar hier in straatjes in de buurt is het geluid heel erg goed, omdat het zo smal is. Ik ben nog even aan het puzzelen hoe het veilig buiten kan, maar dat gaat goedkomen!"

Luister hieronder naar het gesprek met Jacqueline.

Jacqueline Govaert bevestigt: ook Krezip zal spelen op het NPO Radio 2 Koningsdagfestival!

Line-up

Eerder maakte Bart bekend dat Suzan & Freek en DI-RECT ook op het Koningsdagfestival spelen aankomende maandag. De rest van de week maakt hij iedere dag een nieuw Nederlands talent bekend die vanuit huis zal optreden tijdens het eerste NPO Radio 2 Koningsdagfestival.

ONLINE FESTIVAL

Kun je niet wachten tot het NPO Radio 2 Koningsdagfestival plaatsvindt? Kijk dan de optredens van NPO Radio 2's Eerste Online Festival Terug. Deze beelden vind je via deze link.

DE GROTE BONANZA

NPO Radio 2 staat van maandag 20 t/m maandag 27 april in het teken van De Grote Bonanza! Vraag acht dagen lang nummers aan voor jezelf of voor iemand anders. Wat wil jij horen? Laat het ons weten via de NPO Radio 2 app. Jij vraagt. Wij draaien.

Foto omslag: Huub Verwey

Ster advertentie
Ster advertentie