Programma

Anouk presenteert Birds voor Songfestival

  1. Nieuwschevron right
  2. Anouk presenteert Birds voor Songfestival

Maandag 11 maart stipt om 10.00 uur start de persconferentie waarbij Anouk en TROS officieel het Songfestival-lied 'Birds' zullen presenteren. De presentatie vindt plaats in Wisseloord Studio

Officiële bekendmaking

Het is al enige tijd bekend dat Anouk dit jaar Nederland zal vertegenwoordigen tijdens het Eurovision Songfestival. Ze liet dit eind vorig jaar via haar Facebook fanpagina weten, zong een stukje van het lied tijdens een Benefietconcert in Tivoli en later bleek dat het lied al eerder tegen de regels in te beluisteren was op 3FM bij Giel Beelen. Morgen wordt haar lied Birds eindelijk officieel gepresenteerd, waarmee het de bedoeling is om namens Nederland het komende Eurovisie Songfestival op zijn kop zal zetten.

Live volgen

Het lied wordt vanaf 10.00 uur gepresenteerd tijdens de persconferentie in de Wisseloord Studio’s in Hilversum. Via de radioplayer van de TROS http://www.sterren.nl/radioplayer/ is de presentatie online te volgen. Maandagochtend zal bekend zijn hoe het definitieve lied klinkt waar al maandenlang naar wordt uitgekeken door Songfestival liefhebbers en Anouk fans.

Ster advertentie
Ster advertentie