Programma

Veelgestelde vragen over de NPO Radio 2 Collecte Drive-in

  1. Nieuwschevron right
  2. Veelgestelde vragen over de NPO Radio 2 Collecte Drive-in

Wat is de NPO Radio 2 Collecte Drive-in? Kan ik langskomen om KWF te steunen? Hoe kan ik alles volgen? We hebben hier de antwoorden op veelgestelde vragen voor je verzameld.

Wat is de NPO Radio 2 Collecte Drive-in

Wij steunen dit jaar opnieuw de collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Door COVID-19 gaan er in 2020 minder collectanten op pad. Door onze NPO Radio 2 Collecte Drive-in kunnen donateurs nu naar de collectanten komen.

Onze dj's maken vanuit de NPO Radio 2 Collecte Drive-in 100 uur radio voor KWF. Jij kan dit vanuit je auto meebeleven door met de auto een ritje te maken door de drive. Je doet jouw donatie voor KWF bij één van de ramen en rijdt vervolgens met je auto langs de radiostudio. Daarnaast vinden er op twee momenten op de dag speciale drive-in shows plaats. Hier geniet je vanuit je auto van bijzondere optredens van de beste Nederlandse artiesten.

Wil je wel een donatie doen, maar ben je niet in de gelegenheid om naar onze Collecte Drive-in te komen? Ga dan naar de donatiepagina van KWF.

Wanneer is de NPO Radio 2 Collecte Drive-in te bezoeken

De NPO Radio 2 Collecte Drive-in opent op 31 augustus om 12:00 uur en sluit op 4 september om 16:00 uur. De drive-in is 24 uur per dag te bezoeken.

Waar staat de NPO Radio 2 Collecte Drive-in

De NPO Radio 2 Collecte Drive-in staat in Deventer bij sport- en belevingscentrum de Scheg. Het adres voor de navigatie is Piet Van Donkplein 1 in Deventer. Vanaf hier volg je gewoon de borden naar de drive-in.

Kan ik de NPO Radio 2 Collecte Drive-in zonder auto bezoeken

In verband met COVID-19 is de drive-in alleen te bezoeken met de auto. We kunnen helaas dus geen andere gemotoriseerde voertuigen, fietsen of wandelaars toelaten.

Houdt de NPO Radio 2 Collecte Drive-in rekening met de coronamaatregelen

Alles in en rondom de NPO Radio 2 Collecte Drive-in is veilig vanuit de auto te beleven. Hierdoor kan iedereen op afstand van andere personen blijven. Verder hanteren we in de NPO Radio 2 Collecte Drive-in natuurlijk de bekende coronaregels.

Moet ik doneren als ik door de drive-in wil rijden

Wij vragen iedereen die door de NPO Radio 2 Collecte Drive-in rijdt om een donatie te doen voor KWF. De hoogte van die donatie bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

Hoe kan ik doneren bij de NPO Radio 2 Collecte Drive-in

Je kan bij de NPO Radio 2 Collecte Drive-in een donatie doen via pin of iDEAL. Het is vanwege de veiligheid en COVID-19 helaas niet mogelijk om contant geld te doneren.

Kan ik na mijn rit door de drive nog op de locatie blijven

Naast de drive-in is gelegenheid tot parkeren, maar de 'echte beleving' vindt plaats in de drive zelf. Je mag natuurlijk wel gewoon nog een rondje door de drive rijden. Houd er wel rekening mee dat we je dan opnieuw vragen om een donatie te doen voor KWF.

Kan ik aanwezig zijn bij de speciale drive-in concerten

Elke dag vinden er op twee momenten speciale drive-in concerten plaats met de beste Nederlandse artiesten. Je moet je aanmelden om bij deze shows aanwezig te mogen zijn. Alleen met een bevestiging kunnen we je toegang geven tot dit deel van het terrein. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per show en de selectie vindt plaats op volgorde van aanmelding. Aanmelden kan hier.

Hoe kan ik de uitzending vanuit de NPO Radio 2 Collecte Drive-in volgen

De uitzending vanuit de NPO Radio 2 Collecte Drive-in is 24 uur per dag te volgen op de radio. Natuurlijk is alles ook online te volgen via onze site en de gratis NPO Radio 2 app. Daarnaast zie je ons een aantal keer per dag op televisie met een update op NPO 1.

Kan je op locatie iets te eten of te drinken krijgen

Omdat er op locatie niet uitgestapt mag worden, zal er ook geen horeca aanwezig zijn. Tijdens de drive-in shows krijgen bezoekers van ons een hapje en een drankje.

Heb jij een vraag die wij hier niet hebben beantwoord? Stuur ons dan een mailtje op info@radio2.nl.

Foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie