Programma

Songfestival-winnaars samen te zien in de Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. Songfestival-winnaars samen te zien in de Ziggo Dome

Een aantal van de belangrijkste deelnemers van het Eurovisiesongfestival op 15 december zullen optreden in de Ziggo Dome.

“Het wordt een ongekende muzikale avond waar heel veel winnende artiesten uit het heden en verleden samenkomen en zullen optreden. Nog nooit zijn er zoveel winnaars bijeengekomen," aldus de organisatie. Er zijn al een aantal artiesten bekendgemaakt. Onder andere Netta, Sandra Kim, Katrina & The Waves komen naar Amsterdam.

Nederlanders doen mee!

Ook zijn er optredens van een aantal Nederlandse artiesten. Voormalig deelnemers Marlayne en Mandy Huydts zullen het winnende lied ‘Ding-a-Dong’ van Teach Inn ten gehore brengen. Ook Ruth Jacott en Edsilia Rombley zullen hun songfestivalnummers zingen. Het is nog niet bekend of Duncan Laurence zich aansluit bij het songfestivalgezelschap.

Songfestival Rotterdam

Binnenkort worden er nog meer namen bekendgemaakt. Het feest luidt een half jaar vol festiviteiten in, voorafgaand aan het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Het evenement wordt op 1 januari 2020 uitgezonden op NPO 3.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie