Programma

Win kaarten voor Het Festival van het Gebroken Hart

  1. Nieuwschevron right
  2. Win kaarten voor Het Festival van het Gebroken Hart

Maak van jouw gebroken hart een lot uit de loterij en maak kans op twee kaarten voor Het Festival van het Gebroken Hart!

Op 13 februari, aan de vooravond van 'Valentijn’, brengt De Staat van Stasse in Paradiso een muzikale ode aan al het moois dat een gebroken hart ons heeft gegeven; hartverscheurende liedjes, zieltergende poëzie en nog veel meer. Samen met ceremoniemeesters Stefan Stasse en Caroline Brouwer huilen we, lachen we en feesten we door tot we op Valentijnsdag ontwaken met een kater. En jij kan twee kaarten winnen! Er is alleen wel één voorwaarde: je hart moet in duizend stukjes liggen...

Maak van jouw gebroken hart een lot uit de loterij

Geen zorgen: jouw gebroken hart kan eindelijk iets goeds betekenen! Vul het formulier hieronder in en vul de datum in waarop je hart is gebroken, je (on)geluksgetal of een ander cijfer waarmee je wil meedoen. Dat getal is uiteindelijk jouw unieke code in onze loterij.

Luister van maandag 10 februari tot donderdag 13 februari naar NPO Radio 2 om te horen of jouw ongeluk jou geluk heeft gebracht!

Wat is Het Festival van het Gebroken Hart?

Geen liefdesverdriet zonder muziek en vice versa! Daarom staan Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, The Kik, Mell & Vintage Future, Judy Blank, Willie Wartaal, Glen Faria en Marlijn Weerdenburg tijdens Festival van het Gebroken Hart op het podium van Paradiso om ons muzikale troost te bieden en de eenzaamheid te vieren!

Verder...

  • Ontvangt Ruud de Wild in de kelder van Paradiso een mystery BN’er en presenteert hij live zijn prijswinnende podcast 30 MINUTEN RAUW;
  • Loopt dichter Lars van der Werf rond met zijn typemachine en tikt hij speciaal voor jou een zalvend gedicht op maat;
  • En is jouw gebroken hart een lot uit onze Gebroken Hart Loterij? Beproef je ongeluk in de tombola en win de mooiste troostprijzen…

GEDEELDE SMART OP DE AFTERPARTY

Natuurlijk sturen we je na zo'n emotionele rollercoaster niet zomaar naar huis! Dans na afloop samen met ons Valentijnsdag tegemoet tijdens de grote Dancing-with-myself-Disco-Show, onder de bezielende leiding van onze eigen Frank van 't Hof en Emmely de Wilt.

Wil jij niet meedoen aan de loterij maar wel aanwezig zijn op het festival? Dat kan! Kijk hier voor alle informatie.

Foto omslag: NPO Radio 2


Ster advertentie
Ster advertentie