Programma

Armin van Buuren misschien naar Songfestival

  1. Nieuwschevron right
  2. Armin van Buuren misschien naar Songfestival

De internationaal beroemde DJ Armin van Buuren overweegt in de voetsporen van Anouk te treden met een potenti

Muzikale leiding

Het voorstel komt van Cornald Maas, die bij het vorige Songfestival uit de jury werd gezet door een verspreking van Radio 2 DJ Daniël Dekker. “Ik stelde een paar weken geleden voor om Armin de muzikale leiding te geven over de Nederlandse inzending van 2014'', laat Cornald weten in een artikel op de website van de Telegraaf.

Vliegtuig

Inmiddels heeft van Buuren gereageerd in het 3FM-programma De Coen & Sander Show: ''Ik zat toevallig laatst in hetzelfde vliegtuig als Cornald Maas naar Ibiza en hij sprak me aan. Het eerste dat hij zei was: Maar dan wil je zeker niet aan een wedstrijd meedoen? Nee hè hè, daar zit ik niet op te wachten."

Cart blanche

"Het ligt er een beetje aan of ik op dat moment een plaat heb met een goede zanger of zangeres erbij, want ik kan zelf natuurlijk niet zingen. Ik kan best dingen schrijven maar het is niet heel prettig voor je radio als je mij hoort zingen. Maar als ik iets heb, waarom ook niet? Het wordt dan wel een danceplaat. Als er een goede plaat is en ik krijg carte blanche, wie weet'', voegt van Buuren daar nog aan toe.

Ster advertentie
Ster advertentie