Programma

Nieuw album Fleetwood Mac

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw album Fleetwood Mac

Fleetwood Mac heeft plannen om een nieuw album op te nemen. Herenigd met Christine McVie zal de band naar verluidt maart 2014 weer de studio induiken.

De Amerikaans-Britse band hebben bevestigd dat er een nieuw album aankomt mét voormalig lid van de band Christine McVie. Recentelijk werd bekend gemaakt dat zij zich weer bij Fleetwood Mac voegt. Al sinds 1998 trad de band zonder de zangeres op.

Opnames in maart

Mick Fleetwood en McVie zijn op dit moment druk bezig voor de nieuwe plaat. Samen schrijven zij nieuwe nummers voor de groep, welke in maart opgenomen worden.

Christine McVie, wie?

Christine McVie voegde zich in 1970 bij Fleetwood Mac nadat ze met de bassist van de band, John McVie, trouwde. De 28 jaar die daarop volgde ontwikkelde zij zich tot songwriter, zangeres en keyboardspeler van de band. Meerdere hits zijn van haar hand, o.a. 'Say You Love Me' en 'Don't Stop'.

Terugkomst

Tijdens de laatste tour maakte Christine McVie al haar rentree. Geheel onverwacht is de definitieve terugkomst dus niet. Ook gaf McVie toen al aan 'vereerd te zijn' mocht Fleetwood Mac haar weer bij de band willen.Ster advertentie
Ster advertentie