Programma

Roodshow Late Night

  1. Nieuwschevron right
  2. Roodshow Late Night

De Roodshow is verhuisd. Vanaf 4 januari is Jan-Willem Roodbeen vier keer per week tussen 22.00 en 0.00 uur te horen met de Roodshow Late Night.

Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag presenteert Jan-Willem Roodbeen de Late Night-editie van de Roodshow. Met goede muziek, vaste items en af en toe een muzikale gast helpt Jan-Willem je door de laatste uurtjes van de werkdag heen. Hij wordt als vanouds bijgestaan door Wendy, die met hem meeverhuisd is.

Borreltijd

Er zijn een aantal vaste items in de Roodshow Late Night. Een daarvan is Borreltijd, een moment in de show waarin een luisteraar een toast mag uitbrengen op iemand of iets, met een bijbehorende plaat. Op welke bijzondere persoon, personen of gebeurtenis wil jij vandaag een toost uitbrengen? Geef je op voor Borreltijd en wie weet zit jij vanavond nog met JW aan de borrel.

Intro Battle

De Intro Battle is terug! Natuurlijk hebben we de Roodshow prijzenkast meeverhuisd. Wil je kans maken op een prijs zal je tegen een andere luisteraar moeten strijden in de Intro Battle. De kandidaat die de meeste intro’s weet te herkennen (titels) in een halve minuut wint! Ook hiervoor kun je je aanmelden.

Deurbel

Ben je ergens heel enthousiast over of goed in, bel dan een keer aan bij de Roodshow Late Night. Het mag van alles zijn: wil je een cellosuite van Bach komen spelen of iets delen over je obsessie voor straaljagers, kun je langer dan 2 minuten je adem inhouden of alle teksten van Shakespeare uit je hoofd? Je bent meer dan welkom. Dus wil je graag iets aan JW vertellen of laten horen stuur snel een mailtje naar: roodshow@avrotros.nl.

Lees meer over de NPO Radio 2-programmering van 2016

Ster advertentie
Ster advertentie