Programma

Nile Rodgers brengt Chic-album uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Nile Rodgers brengt Chic-album uit

Chic-oprichter Nile Rodgers is van plan een nieuw album uit te brengen van de band. Het album zal vol staan met liedjes die in de jaren

35 jaar oude demo's

Nile Rodgers is van plan demo’s van 35 jaar oud af te maken en als album uit te brengen. “Het stamt uit de tijd dat ik mijn eerste solocontract had getekent. Maar uiteraard speelden veel van mijn Chic-bandleden mee op een aantal liedjes waar ik aan werkte,” aldus Rodgers in een interview. “Ik heb de banden hersteld en het klinkt echt briljant.”

Hits van Nile Rodgers

Nile Rodgers is de gitarist, producer en oprichter van Chic. Rodgers schreef voor de band aanstekelijke discoliedjes als ‘Le Freak’ en ‘Good Times’. Ook zit hij achter vele hits voor andere artiesten waaronder ‘Lost In Music’ (Sister Sledge), ‘I’m Coming Out’ (Diana Ross), ‘Let’s Dance’ (David Bowie) en ‘Like A Virgin’ (Madonna). Hij is nu weer helemaal terug van nooit weggeweest door ‘Get Lucky’ samen met Daft Punk en Pharrell Williams. Hij laat weten onlangs de studio te zijn ingedoken met David Guetta en Avicii.

Ster advertentie
Ster advertentie