Programma
KRO-NCRV

Glen Faria hint op televisieprogramma met Flinke Namen

foto: Gijs 2.4 / KRO-NCRVfoto: Gijs 2.4 / KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Glen Faria hint op televisieprogramma met Flinke Namen

Glen Faria heeft onlangs zijn nieuwe album FARIA uitgebracht. Dit is pas zijn tweede album, zijn eerste album kwam 10 jaar geleden uit. Hij kwam donderdag langs bij Gijs om erover te vertellen.

Glen heeft er 10 jaar over gedaan om dit album af te maken, dit kwam onder andere doordat deze jaren moeilijk waren voor hem. Hierdoor is hij simpelweg niet toegekomen aan het maken van een album. De gebeurtenis die het meeste impact maakte, was het overlijden van zijn broer Melvin op 27 oktober 2019. "Ik vind het moeilijk om liedjes over mijn broer zelf te maken", vertelt Glen.

Verwerken

Het heeft hem vooral enorm geholpen om erover te praten in moeilijke situaties, hoe moeilijk dit voor hem ook kan zijn. Door veel te praten over zijn verlies, gaat het nu stukken beter met hem.

Flinke Namen

Glen lichtte bij Gijs 2.4 ook een tipje van de sluier op wat betreft projecten die eraan zitten te komen! Binnenkort gaat er iets spannends gebeuren met zijn rapformatie Flinke Namen én de televisie. Wat het precies gaat zijn, heeft Glen niet gezegd... Spannend!

Glen Faria in de studio bij Gijs Staverman


Verwerken

Wat Glen het beste heeft geholpen in moeilijke situaties, is heel veel praten. Hoe moeilijk dit ook vooral voor mannen kan zijn. Het ging beter met hem nadat hij veel praatte over onder andere het verlies.

Flinke Namen comeback?

Glen lichtte bij Gijs 2.4 ook een tipje van de sluier op wat betreft projecten die eraan zitten te komen! Binnenkort gaat er iets spannends gebeuren met de vroegere rapformatie Flinke Namen. Glen liet alvast iets los over wat er gaat gebeuren! "We gaan iets doen met televisie én Flinke Namen", zegt hij.

Gijs 2.4

Gijs 2.4 hoor je elke maandag tot en met donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur voor KRO-NCRV op NPO Radio 2.


Ster advertentie
Ster advertentie