Programma
AVROTROS

Gaan we volgend jaar met Claude naar het Songfestival?

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Gaan we volgend jaar met Claude naar het Songfestival?

Na het grote succes van Ladada (Mon dernier mot) bracht Claude vorige week zijn nieuwe single Layla uit. Het kan niet op met de 19-jarige zanger en dat roept toch de vraag op: gaan we nog eens met Claude naar het Songfestival?

Claude schoof vanochtend aan bij Aan De Slag! om te vertellen over zijn nieuwe single Layla. Het succes van zijn vorige nummer, Ladada (Mon dernier mot), was ongekend: het nummer stond zes weken op 1 in de Top 40. Op 13, 14 én 15 april staat hij in het voorprogramma van zijn grote held Stromae in de Ziggo Dome.

Veel NPO Radio 2-luisteraars denken dat Claude een ideale deelnemer aan het Songfestival zou zijn, met name door Ladada. Claude snapt wel waarom: "Je voelt wel iets bij dat nummer. Het is ook best toegankelijk voor heel veel mensen, omdat het Frans- en Nederlandstalig is en de 'ladada'-stukjes zijn voor iedereen zingbaar. Omdat het toegankelijk is voor veel mensen, denken ze: ooh, Songfestival!"

'Zou wel leuk zijn'

Meedoen aan het Songfestival, dat zou Claude zeker niet erg vinden. "Ik heb er altijd wel naar gekeken, dus ja: het zou wel leuk zijn. Als het niet zo hard ging, zo snel ging ineens en ik zou de vraag krijgen, dan had ik waarschijnlijk wel ja gezegd. Maar met de drukte van nu... misschien volgend j... wie weet."

Video niet beschikbaar

Aan De Slag!

Aan De Slag!, gepresenteerd door Bart Arens, is een fris, positief en verrassend muziekprogramma met herkenbare muziek, nieuwe releases, bijzondere albumtracks en fijne mashups. Ook items als het 60 Seconden Spel en de Top 2000 Shuffle zorgen iedere dag voor een vrolijk begin van je werkdag. Online maakt Bart de videoseries Barts Classic Track en Barts Studio.

Ster advertentie
Ster advertentie