Programma

Seal en Maria Mena naar Bospop

  1. Nieuwschevron right
  2. Seal en Maria Mena naar Bospop

Het festival Bospop brengt weer een hoop leuke namen naar buiten die deze zomer komen optreden, waaronder Seal en Maria mena.

Hits, hits, hits

De Britse zanger Seal maakt dit jaar zijn debuut op Bospop. De zanger die we kennen van de hits 'Crazy', 'Future Love Paradise' en 'Killer' met Adamski is zaterdag 9 juli de hoofdact van de eerste dag Bospop. Op dezelfde dag treedt ook zangeres Maria Mena op. De Noorse schone scoorde dikke hits met 'Just Hold Me', 'All This Time', 'Miss You Love' en 'You're The Only One'. In 2013 verscheen haar meest recente album, Weapon In Mind.

Rock uit de 90s

Maar er is meer! Zo keert de Ierse rockband The Cranberries terug naar Weert. Je kent de band van Dolores O'Riordan vooral van de rockhit 'Zombie' en de orkestrale ballad 'Ode To My Family'. Nog zo'n grote rockact uit de jaren 90, het Belgische K's Choice, maakt eveneens zijn opwachting op Bospop. de band van broer en zus Bettens had in de hitlijst vooral succes met 'Not An Addict', van het album Paradise In Me.

Meer moois

Maar er is nog meer! Zo reist de Britse groep The Waterboys opnieuw af naar Weert, nadat de band er al eerder met veel succes optrad. Iedereen kent wel de Waterboys-hit 'The Whole Of The Moon', maar er staat meer moois op de albums van Mike Scott en consorten. Dan is er nog de Amerikaanse bluesrockband Simo, rondom gitarist en naamgever J.D. Simo. Een jong talent binnen het genre.

Win kaarten

Bospop vindt op 9 en 10 juli plaats in Weert. Eerder aangekondigde artiesten op het festival zijn onder meer Santana, Selah Sue, Kensington, Roxette, Nena en Kovacs. De kaartverkoop is al begonnen, maar NP) Radio 2 geeft binnenkort ook kaarten weg voor Bospop.

Ster advertentie
Ster advertentie