Programma

Koningin van het proeven

  1. Nieuwschevron right
  2. Koningin van het proeven

Zondag is de grote finale van het programma Heel Holland Bakt en om alvast in de goede sfeer te komen is Janny van der Heyden te gast bij Gijs 2.0.

Finalebaksels

Over wie er wint en wat er gebakken gaat worden wil Janny natuurlijk nog niks kwijt, maar het belooft spannend te worden "Er worden weer grote finalestukken gemaakt. Het zijn geen trouwtaarten, maar wel hele grote bouwsels."

Voice-over

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat Janny het volgende seizoen van Heel Holland Bakt gaat presenteren, omdat Martine Bijl nog herstelende is van een hersenbloeding, maar die geruchten kloppen helemaal niet volgens Janny. "Dat is zo'n onzinverhaal. Ik heb geen enkele ambitie om de plek van Martine over te nemen. Wat wel zo is, is dat ik de voice-over van de laatste aflevering heb ingesproken, omdat Martine dat niet kon."

Bijzondere smaken

Gijs vraagt zich af of Janny ook weleens iets uit de uitzendingen nabakt. Ze raakt zeker geïnspireerd door het programma. "Soms komen er bijzondere smakencombinaties voorbij waar ik nog nooit aan gedacht heb, maar het kan ook andersom zijn dat je iets krijgt waarvan je denkt: dat had niet gehoeven."

Beluister het hele interview hier terug.

Ster advertentie
Ster advertentie