Programma

Opkomend artiest Jordi Martin mocht optreden voor Ed Sheeran

  1. Nieuwschevron right
  2. Opkomend artiest Jordi Martin mocht optreden voor Ed Sheeran

In Het Oor Wil Ook Wat is Emmely op zoek naar mensen die een ontmoeting hebben gehad met de 'groten der aarden'. Deze week vertelde singer-songwriter Jordi Martin over zijn ontmoeting met Ed Sheeran!

Jord had het concert, inmiddels drie jaar geleden, zelfs bijna gemist. “Ik had zo lang geprobeerd om kaarten te krijgen voor zijn concert, maar ik kwam er maar niet doorheen. Gelukkig kreeg ik twee weken voor het concert een telefoontje met de vraag of ik wilde optreden in de VIP Lounge bij Ziggo Dome waar mensen tijdens het voorprogramma een hapje kunnen eten.”

'Ik bleef een beetje verlegen doorzingen'

Terwijl Jordi in de lounge stond op te treden kwam een erg bekend iemand ook een kijkje nemen. “Ik was al een tijdje bezig met zingen toen er een paar grote deuren opengingen. De lounge was alleen zo groot dat ik nog niet meteen kon zien wie er binnenkwam. Ik bleef een beetje verlegen doorzingen, zette een stapje achteruit en toen ik daarna omhoog keek zag ik dat Ed Sheeran naar mij stond te luisteren.” Het bleef niet alleen bij luisteren, want na afloop had Jordi ook te kans om even met Ed te praten.

Inspirerende woorden

Jordi vertelde aan Ed Sheeran dat hij zat te twijfelen of hij covers zou gaan spelen in Duitsland of dat hij door zou gaan met zijn eigen muziek. Hierop antwoordde Ed Sheeran met, voor Jordi, erg inspirerende woorden: “Ik had nooit een plan b, dus jij zou er ook niet een moeten hebben." Jordi heeft zeker iets gedaan met de wijze woorden van Ed Sheeran, want afgelopen zondag draaide Emmely zijn nieuwe nummer Breathe.

Luister het hele fragment hieronder terug:

Het Oor Wil Ook Wat

Je hoort Het Oor Wil Ook Wat elke zaterdag en zondag tussen 10:00 en 12:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie