Programma

Wie is de Mol? finalisten maandag te gast in Jan-Willem Start Op!

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie is de Mol? finalisten maandag te gast in Jan-Willem Start Op!

De Wie is de Mol? finalisten doen maandag voor het eerst hun verhaal in Jan-Willem Start Op! Tussen 8.00 en 9.00 uur zijn Nikkie en Tygo te gast bij Jan-Willem en Jeroen. Heb je een vraag voor de kandidaten? Stel ze!

Na maanden van speculeren, punten inzetten en hints zoeken is het zaterdag zover. De finale van Wie is de Mol? zal vanaf 20.30 uur te zien zijn op NPO 1. Eindelijk komen we te weten wie de Mol is. Zal het Nikkie, Jeroen of tóch Tygo zijn?! Eén ding is zeker: na de finale van komende zaterdag zullen we ongetwijfeld duizenden vragen hebben. En daar gaan Jan-Willem en Jeroen je maandag mee helpen. Van 8.00 tot 9.00 uur zullen Nikkie, Tygo en Jeroen een exclusieve eerste reactie geven. Dat wordt bijzonder, want op dat moment mogen zij zich voor het allereerst uitspreken over hun Wie is de Mol avontuur. In die uitzending zullen we ze uiteraard ook een aantal luisteraarsvragen voorleggen.

Heb je daarom een vraag voor één van de finalisten? Stel hem via de NPO Radio 2 app, of via de socialmediakanalen van Jan-Willem Start Op! en NPO Radio 2.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op! iedere werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur op NPO Radio 2.

Foto's omslag: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie