Programma

LIVE: Michael Prins

  1. Nieuwschevron right
  2. LIVE: Michael Prins

Een aantal maanden geleden verscheen het tweede album van Michael Prins. Vandaag speelt hij het favoriete liedje van Wendy live bij De Roodshow.

Lange albumtitels

Het album heet A Dreamers Dream Is Forever To Be Yours, een hele volzin. "Ik vind het ook echt te gek, die lange albumtitels. Het zet je gedachten aan ofzo", vertelt Michael Prins aan Jan-Willem Roodbeen. "Ik schreef de zin in het liedje, dat staat natuurlijk ook op het album. Die zin bleef een beetje hangen en het paste eigenlijk wel bij alle liedjes."

Tranen

Jan-Willem Roodbeen heeft ook nog een leuke anekdote over zijn producer Wendy. "Ik luister zomers altijd albums nog een keer om de albumparels te vinden en toen stuitte ik op 'Lost In Your Love'. Ik was zo enthousiast en p de redactie vertelde Wendy vervolgens dat ze had staan huilen toen jij dit op Paaspop zong", vertelt Jan-Willem. Wendy: "Jij zat daar achter je piano en ik weet niet wat er gbeurde, maar het kwam zo binnen."

'Lost In Your Love'

Toeval of niet, maar De Roodshow favoriet 'Lost In Your Love' wordt de nieuwe single van Michael Prins. Pak er alvast een zakdoekje bij, want hieronder zie je het live optreden van Michael.

Benieuwd naar de samenwerking tussen Michael Prins en Carice van Houten? Bekijk hier het hele interview.

Ster advertentie
Ster advertentie