Programma

Wie is Wouter?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie is Wouter?

Vandaag werd bij Gijs 2.0 bekend gemaakt dat Wouter van der Goes de overstap maakt naar Radio 2. Maar wie is Wouter eigenlijk?

Van verzekeringsadviseur tot DJ

In 1973 ziet Wouter voor het eerst het licht in Alkmaar; de stad waar hij zijn verdere jeugd doorbrengt. Op zijn twaalfde komt hij voor het eerst in aanraking met het mengpaneel. DJ-en groeit uit tot een hobby. En alhoewel zijn eerste baan bij een verzekeringsmaatschappij is, groeit de liefde voor zijn mengpaneel in 1996 uit tot een baan als professioneel DJ bij Radio 538.

Gijs & Wout

Na zijn eerste shows bij 538, maakt Wouter de overstap naar Veronica FM dat later verder gaat onder de naam Yorin FM. Na verschillende dagprogramma's voor Yorin FM gaat hij uiteindelijk de middagshow maken. Dit doet hij met niemand minder dan onze eigen Gijs Staverman: Gijs & Wout in de middag!

Glazen Huis

Na zijn avonturen bij de commerciële zender, vertrekt Wouter naar de publieke omroep. Waar hij bij 3FM het middagprogramma 'Wout!' presenteert. En dat niet alleen, hij zit ook in de aller-, aller- allereerste editie van het Glazen Huis. Herken je hem nog van deze beelden?

Nóg een overstap

Nee, na 3FM is Radio 2 nog steeds niet in beeld. Na zijn periode bij 3FM vertrekt Wouter namelijk naar Q-Music, waar hij zowel een eigen show heeft als programmadirecteur is. Eerst presenteert hij hier weekendshows, maar al snel verhuist hij weer terug naar de voor hem vertrouwde weekprogrammering.

Wouter bij Radio 2

En dan dus nu de overstap naar onze zender! Vanaf 1 september kun je elke dag van 16.00 tot 18.00 uur naar Wouter luisteren. Zijn reactie op dit nieuws: “Ik heb veel zin om met de luisteraar van Radio 2 vanaf dit najaar dagelijks de werkdag af te sluiten met een lekker programma met het nieuws van de dag en verrassende en tegelijk herkenbare muziek. Een programma als spiegel van de dag.” Luister wat Wouter van der Goes bij Gijs 2.0 vertelde over zijn overstap naar Radio 2.

Wij heten Wouter van harte welkom bij Radio 2!

Ster advertentie
Ster advertentie