Programma

Sjoerd (10) doneert geld van de tandenfee aan Giro555

foto: Pixabay
  1. Nieuwschevron right
  2. Sjoerd (10) doneert geld van de tandenfee aan Giro555

De donaties stromen binnen tijdens de Nationale Actiedag voor Giro555, waarop Nederland samenkomt om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving. Een van die donaties komt van de tienjarige Sjoerd, die zijn geld van de tandenfee besloot weg te geven.

Maar liefst vijf kiezen zijn er dinsdag getrokken bij de tienjarige Sjoerd, vertelt hij tijdens de eerste uren van de Nationale Actiedag voor Giro555 aan Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte. Voor die flinke ingreep in zijn gebit werd Sjoerd rijkelijk beloond door de tandenfee, maar hij besloot vrijwel meteen om dat bedrag te doneren aan Giro555.

Ondanks die vijf getrokken kiezen bleek Sjoerd ook nog eens in staat om een van zijn lievelingsnummers aan te kondigen op NPO Radio 2: Gotta Catch 'Em All van Jason Paige, het intronummer van Pokémon. Beluister het volledige fragment hieronder:

Video niet beschikbaar

Help samen met NPO Radio 2 slachtoffers van de aardbeving

Op woensdag 15 februari tussen 06.00 en 22.00 uur komt NPO Radio 2 in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Je hoort de hele dag bijdrages vanuit Beeld & Geluid en we draaien alleen maar aangevraagde nummers.

Klik hier voor meer informatie

Doneer en vraag jouw favoriete liedje aan

Wil jij graag doneren en een liedje aanvragen? App 555 + jouw favoriete liedje via onze gratis NPO Radio 2 app.

Download hier de App voor iOS.

Download hier de App voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie