Programma

Kom langs tijdens 100 uur voor KWF

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Kom langs tijdens 100 uur voor KWF

Van 6 tot en met 10 september draait NPO Radio 2 100 uur lang platen voor de Collecteweek van KWF Kankerbestrijding. De uitzendingen komen van vakantiepark Westerbergen in Drenthe.

Wil je langskomen op vakantiepark Westerbergen tijdens 100 uur voor KWF? De Collecteweek begint op maandag 6 september om 14.00 uur en eindigt op vrijdag 10 september om 18.00 uur.

Waar: Vakantiepark Westerbergen, Oshaarseweg 24, Echten
Wanneer: 6 t/m 10 september

Naast de uitzendingen, die in het teken zullen staan van de Collecteweek van KWF Kankerbestrijding, organiseren de Radio 2-dj’s ook activiteiten om de mensen die dat verdienen een mooie dag te bezorgen.

Tussen 19.00 en 23.00 uur vinden er live-sessies plaats met Jett Rebel, Son Mieux, Miss Montreal, Racoon en Douwe Bob. Om deze sessies bij te wonen, is een uitnodiging vereist. Helaas is aanmelden niet meer mogelijk.

Let op: tijdens 100 uur voor KWF hanteren wij uiteraard de coronarichtlijnen zoals die door de overheid zijn opgesteld. De regels in acht nemend, ben je van harte welkom op het vakantiepark in Echten, waar heel de week bijzondere uitzendingen gemaakt worden.

Ster advertentie
Ster advertentie