Programma

Common Linnets stoppen

  1. Nieuwschevron right
  2. Common Linnets stoppen

Waylon heeft laten weten uit de Common Linnets te stappen.

Waar is Waylon

Op woensdag 28 mei ontstond er verwarring omdat Waylon 'kwijt' zou zijn. Op social media was de hashtag #waariswaylon de hele dag trending. Aan het einde van de middag kwam de zanger met het volgende statement op zijn Facebook-pagina:

"Ik ben het afgelopen jaar met heel veel plezier onderdeel geweest van The Common Linnets samen met Ilse DeLange. The Common Linnets is echter een project van Ilse DeLange. Zij heeft het bedacht en het is ook altijd duidelijk geweest dat dit in een wisselende samenstelling zou zijn."

"Ik had me wel voor langere tijd aan The Common Linnets kunnen en willen verbinden, als dit in het buitenland op basis van creatieve gelijkwaardigheid zou gebeuren. Ilse en ik hebben daar lang over gesproken, maar zijn er nog niet uitgekomen."

Nieuw album Heaven After Midnight

Waylon gaat zich geheel richten op zijn eigen carriere. Zijn nieuwe album Heaven After Midnight ligt in september in de winkels.

Eric van Tijn snapt het niet

Producer Eric van Tijn snapt weinig van het opmerkelijke besluit van Waylon. Waarom? Beluister hierboven het interview in Knooppunt Kranenbarg terug.

Gelukkig zijn de twee nog wel samen te horen op het Tuckerville Festival.

Knooppunt Kranenbarg
DJ: Bert Kranenbarg
Maandag t/m vrijdag 16.00 - 18.00 uur

Foto: Michel Malder

Ster advertentie
Ster advertentie