Programma

Hoogtepunten OG3NE in Kiev

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoogtepunten OG3NE in Kiev

De hele week komt het songfestivalprogramma Op Weg Naar De Finale live vanuit Kiev. Natuurlijk schuiven de meiden van OG3NE dagelijks aan bij Bart Arens.

Trotse vader

Wat een toppers! De meiden zijn door naar de finale van het Eurovisie Songfestival. Hun vader kan niet ophouden met glimlachen wanneer Bart een samenvatting van het optreden met het commentaar van Jan Smit en Cornald Maas draait! Bekijk de trotse vader hieronder:

Bekende gezichten

Donderdagavond is het zover, dan moeten Amy, Shelley en Lisa aan de bak! Bart heeft een verrassing voor de dames, want diverse bekende gezichten, die op de een of andere manier allemaal iets met de carrière van OG3NE te maken hebben, hebben een videoboodschap gemaakt. Wanneer ook de moeder van de zussen voorbij komt, over wie het nummer 'Lights And Shadows' geschreven is, schieten de meiden vol... En Bart ook.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Omhoog bij de bookmakers

OG3NE staat er lekker voor in de internationale songfestivalpolls. Bij de bookmakers, de belangrijke wedkantoren in Groot-Brittannië, Ierland en Scandinavië, staat OG3NE nu op de negende plek. Dat belooft veel goeds... Of niet? "Er zitten altijd missers tussen, maar over het algemeen hebben ze het goed", weet songfestivalcommentator Cornald Maas. OG3NE stond eerder nog buiten de top 10 bij de bookmakers, maar het trio schoot omhoog na een uitstekende repetitie. "Bij België gebeurde het omgekeerde", aldus Cornald.

Zing met me mee!

Maandagochtend is de voltallige Nederlandse songfestivalpers verzameld in de hotellobby waar deze hele week het programma Op Weg Naar De Finale vandaan komt. Bart Arens heeft een geweldig idee om als Nederland OG3NE te steunen: een OG3NE Sing-Along! Film jezelf terwijl je het songfestivalnummer 'Lights And Shadows' zingt en dan maken wij er een mooie videoclip van.

Aran van RTL Boulevard, Koos van SBS 6 Shownieuws en Lammert van 1Vandaag geven alvast het goede voorbeeld:

Meedoen? Dat kan! Pak je telefoon en film jezelf terwijl je 'Lights And Shadows' playbackt! Upload je video op je Facebook-pagina en zet de hashtag #OG3NEsingalong in je bericht. Daag je vrienden uit en wie weet zie jij jezelf dan terug in de OG3NE Sing-Along-videoclip!

Boodschap van zijn dochters

Amy, Shelley en Lisa hebben een bijzondere boodschap voor hun vader, Rick Vol, die heeft meegeschreven aan de songfestivalinzending. Het liedje is een eerbetoon aan zijn zieke vrouw. De papa van OG3NE is geroerd door de warme woorden van zijn drie dochters.

Terugblik op eerste halve finale

Dat was 'm dan, de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival! Bart blikt samen met de meiden van OG3NE terug op de muzikale uitzending. "Ik vond het echt een goed niveau", vertelt Lisa.

Op Weg Naar De Finale
DJ: Bart Arens​
8 t/m 12 mei
09.00 - 12.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie