Programma
BNNVARA

Jan-Willem en Jeroen voorspellen 2023 in de Thermomok Tijdcapsule

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem en Jeroen voorspellen 2023 in de Thermomok Tijdcapsule

Wat wordt de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen? Hoeveel nummers speelt Bruce Springsteen tijdens zijn Nederlandse concerten? Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte hebben hun voorspellingen voor 2023 gedaan, en begraven in de Thermomok Tijdcapsule.

"Het is een radio-item met een hele lange spanningsboog", zegt Jan-Willem over de Thermomok Tijdcapsule. Samen met Jeroen deed hij deze week in Jan-Willem Start Op voorspellingen voor het aankomende jaar, die vrijdagochtend begraven zijn in de Thermomok Tijdcapsule. Aan het eind van 2023 zal die opgegraven worden, en dan ontdekken we wie de beste voorspeller van de ochtendshow is.

Van sportevenementen als het Formule 1-seizoen en het WK vrouwenvoetbal tot de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen, het Songfestival en het aantal nummers op de setlist van Bruce Springsteen; Jan-Willem en Jeroen voorspelden erop los in de eerste week van 2023.

De voorspellingen

Dat ging overigens niet zonder slag of stoot: Jeroen had vrijwel meteen spijt van sommige van zijn voorspellingen. Was dat terecht? Het zal aan het eind van 2023 blijken. Kijk hieronder naar de voorspellingen van Jan-Willem en Jeroen:

Onderwerp

Voorspelling Jan-WillemVoorspelling Jeroen
Weggegeven thermomokken tijdens de Introrally141110

Positie Max Verstappen in F1-seizoen

Wereldkampioen

Wereldkampioen

Warmste dag van 20233 augustus29 juli
Elton John neemt een duet op met...The WeekndHarry Styles
Grote winnaar Provinciale StatenverkiezingenBBBJA21
Positie Nederland op het Songfestival13

9

Aantal nummers dat Bruce Springsteen in Nederland speelt

6057
Aantal finishers Nijmeegse Vierdaagse39.33439.500
Positie Nederlands elftal op WK VrouwenvoetbalWereldkampioen3


Bekijk hieronder hoe Jan-Willem en Jeroen de Thermomok Tijdcapsule met hun voorspellingen begraven. Wie voorspel jij als beste voorspeller? Laat het weten in de comments op Instagram!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie