Programma

Son Mieux en Stephanie Struijk coveren Bob Dylan

  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux en Stephanie Struijk coveren Bob Dylan

Afgelopen vrijdag speelden Son Mieux en Stephanie Struijk live bij FraGiel. Ze speelden eigen muziek en coverden samen Bob Dylan.

Stéphanie Struijk

Stéphanie Struijk, ook wel bekend als Stevie Ann, gooit in 2016 het roer om. Ze brengt haar eerste Nederlandstalige album uit, wat ze samen met Daniël Lohues schrijft. Begin dit jaar volgt haar tweede Nederlandstalige album, Fijn Zo. Bij FraGiel speelt ze onder andere Het Beste, afkomstig van haar laatste album. Ook speelt ze een cover van Radiostilte van Wies.

Stéphanie Struijk - Radiostilte (cover Wies)

Son Mieux

Son Mieux is inmiddels kind aan huis bij NPO Radio 2. Zo hadden ze in januari de TopSong te pakken en brachten ze bij het Eurovisie Songfestival een eerbetoon aan de IJslandse inzending van vorig jaar. Bij FraGiel speelden ze ex-TopSong 1992, Will Pt. I en Drive.

Son Mieux - Drive

Blowin' In The Wind

Stéphanie en Son Mieux brachten samen een eerbetoon aan Bob Dylan. Bekijk hieronder hun prachtige versie van Blowin' In The Wind.

Stéphanie Struijk en Son Mieux - Blowin' In The Wind (cover Bob Dylan)

Giel Beelen

Je hoort Giel elke ochtend tussen 4.00 en 6.00 uur en op vrijdagavond kun je tussen 22.00 en 24.00 uur luisteren naar FraGiel.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie